Blogi

Winter Wind's kennel on muuttanut!

 

Muutimme Kuusamon itärajalle lokakuussa ja onkin kiirettä pitänyt tarhojen ym rakentamisen kanssa ennen lumen tuloa. Ihan kaikkea ei olla saatu vielä valmiiksi, mutta ensi kesänä tarhojen ja piha-aitauksen rakentaminen jatkuu. Koirille tulee kyllä mukavat oltavat, kun saavat juosta kaikki irti aidatulla pihalla ajoittain, reilun hehtaarin verran on sitten tilaa juoksennella.

 

Hienot treenimaastot on myös käytettävissä Venäjän rajan pinnassa ja autotielläkin on niin vähäistä liikenne, että koirilla pääsee reellä. Pisin treenilenkki on tällä hetkellä ollut 26 km, mutta matka nousee heti kun järvet jäätyvät kunnolla. Battery täytti lokakuussa 2 vuotta ja on kehittynyt syksyn aikana valtavasti. Pärjää nyt hyvin kisavaljakossa, vaikka syksyllä näytti että tarvitsee vielä lisäaikaa vuoden. Koirat kuitenkin kehittyvät yksilöllisesti, toiset ovat jo hyvinkin nuorina valmiin oloisia. Mutta Battery on vieläkin henkisesti hieman pentu vielä, joten sen eka kisatalvi on otettava varovaisemmin.

 

 

Asiakkaitakin on tulossa mukavasti, tuntuu vaan että koiramäärä loppuu kesken. Pennut ovat vielä liian nuoria, mutta jo keväällä niitä kokeillaan valjaissa. Safarireittejä jo suunnitellaan kovasti, ja maisemat ovatkin upeita täällä rajan pinnassa Cool