Blogi

Tästä onkin pitkä aika,kun olen viimeksi käynyt päivittämässä blogia. Viime talvi oli varsin kiireellinen, kun oman työn ohessa ajelin sivutoimisesti koirilla safareita ja treenailin niitä muutenkin. Talvi ei ollut kisojen suhteen kovinkaan tavoitteellinen tällä kertaa, viimeinen kilpailu oli Kuusamo Sprint, jossa olin viides ja koirille tulokset REK2. Koirien sprinttivauhdit olivat aikapäivää sitten ajettu alas ennen talven viimeisiä kisoja ja läheskään samoja vauhteja eivät enää menneet, kuten alkutalvesta. Sen verran oli kuitenkin ollut asiakasajoa, joka tiputti koirien vauhdit talven aikana. Huvikseni ajelin pari- kolme kolmekymppistä ja lisäksi koirat olivat päiväkeikalla safarilla. Halusin myös säästellä nuorempia koiriani, jotka nyt joutuvat sitten tositoimiin ensi talvena. Trip ja Tao Tao menivät varsin hyvin, Tao pääsi juoksemaan jopa johdossa. Ehkä se on Remun seuraaja? Kovempiluonteisena koirana siltä voisi jopa odottaakin enemmän.

 

Batterykin pääsee syksyllä heti treeneihin "kovaan sakkiin", harmi kun se ei ikänsä puolesta vielä md-kisoihin pääse, mutta ehkä niin parempi, saa kasvaa ja kehittyä rauhassa. Muuten se onkin ollut luonteeltaan varsin mukava. Freija astutettiin keväällä Maglelin Barakilla, mutta jäi tyhjäksi. Mitä todennäköisemmin se ei tule pentuja saamaankaan koskaan, koska se on kolmella eri uroksella astutettu ja kaikista jäänyt tyhjäksi.

 

Koiratkin ovat vihdoin tottuneet "kesärytmiin", joihin kuuluu myös irtolenkkeily ja uinti pienillä porukoilla kerrallaan. Kun päivät menevät koirille tietyssä  totutussa rytmissä, ne ovat tarhoissa varsin rauhallisia. Ovat jo oppineet, että treenit ovat loppuneetCool