Blogi

Kävin Kajaanin koiranäyttelyssä 17.08. Freijan ja Iivarin kanssa. Tuomarina oli Perttu Ståhlberg, joka arvosteli ensimmäistä kertaa siperianhuskeja.  Kummatkin koirat saivat EH:n. Rop-koira oli showlinjainen uros, tosin montaa ERI:ä tuomari ei antanut muutenkaan. Tässä on kummankin koiran arvostelu:

 

Polar Speed Freija KÄY EH, KÄK 2  "Hieman tuhdissa kunnossa, koon ylärajalla. Hyvä pää & ilme & kaula, liian laskeva lantio & alaskiinnittynyt häntä joka saisi liikkeessä nousta ylemmäs, liikkuu riittävän pitkällä askeleella, luonne ok, esiintyy hyvin."

 

Polar Speed Iivari KÄY EH, KÄK 2 " Koon ylärajalla, korkearaajainen. Hieman leveä kallo, matala otsa, hyvä kaula & runko, turhan laskeva lantio. Erinomaisessa lihaskunnossa, turkki ok. Liikkuu hieman löysästi edestä, mukava luonne."

 

Laskeva lantio on työskentelevällä rekikoiralla mielestäni aika normi settiä, mutta makunsa kullakin

 

Näyttelyissä vierähtikin koko päivä, koska ystäväni husky oli ROP-veteraani. Saatiin sieltä kehujakin, kun viereiset pikkukoirien omistajat ihmettelivät että miten nuo koirat ovat niin rauhallisia, nukkuvat vaan vaikka on hirveä hälinä ympärillä :)

 

Kotimatkalla vierailtiin vielä Icesmile's kennelissä, kävin mm. katsomassa oman kasvattini jälkeläisiä. Koirista olisi ollut asiaa vaikka kuinka, mutta kotimatkalle oli pakko lähteä kun kello oli jo niin paljon.